panta rhei | Quantum Touch

Enkele successen:

Ron, 41 Scheenbeen, houten blok op scheenbeen gekregen, giga bult met scheurtje in de huid. Huid dicht en bult bijna weg. Hij heeft suikerziekte, dus heel speciaal. Een behandeling van een half uur.

Riga, 68 Knie,viel voor mijn ogen over een tas op haar knie. Zij had heel veel pijn. Ze kreeg het idee alsof haar knie werd in gepakt in vette watten. Ze was erg blij en had geen pijn meer na een half uur.

Ingrid, 48 Knie, kon niet normaal meer lopen, was aan het hinkelen, na behandeling kon ze weer staan en lopen zonder pijn na behandeling van een half uur.

Kirsten, 27 Gebroken arm, in gips had erg veel pijn, pijn weg na een half uur.

Corine, 63 Last van pijn in hiel en heeft last van scoleose Hiel behandeld pijn is een stuk minder. Haar lichaam uitgelijnd, en na een week gebeld ze heeft geen rugpijn meer en staat ’s morgens zonder pijn uit haar bed. De behandeling duurde een uur.

Anita, 51 Ze voelde zich al een tijdje gespannen. Ik heb haar chakra’s behandeld, voelde zich compleet ontspannen na een behandeling van een uur.

Peter, 42 Aangereden door collega met een grote maaimachine, had een gekartelde breuk in onderbeen (hij stond de machine te controleren en zijn collega gaf per ongeluk vol gas vooruit i.p.v. acheruit). Hij was al ruim 6 weken in therapie en niet aan het werk. Hij kwam voor het eerst weer op de zaak en ik hoorde een collega zeggen dat hij nog veel pijn had. Ik heb hem behandeld iets onder zijn knie waar hij volgens zeggen de meeste pijn had. Hij had ook pijn in zijn enkel en op een gegeven moment voelde hij de energie naar zijn enkel stromen, Was zeer ontdaan vanwege wat hij voelde, hij had ook veel minder pijn en hij zei dat hij dat hij dit wel eerder had willen meemaken. Duur behandeling drie kwartier.

Nico, 63 Rugpijn (midden), na uitlijnen en extra rug behandeling pijn weg na een half uur.

Agnes, 48 Pijn in schouder, uitlijning en naar verschillende plekken op aanwijzing van Agnes gegaan en snel resultaten, een uur behandeld. Na 4 dagen nog steeds veel minder pijn in schouder en alle nachten voor het eerst weer lekker geslapen.

Elly, 70 Last van luchtwegen (hoesten) uitlijnen en daarna extra borst behandeld, Toen ze nog maar net in behandeling was zei ze dat ze weer diep kon ademhalen en pijn weg na de behandeling van een uur.

Marieke, 32 Door val van haar paard had ze blauwe plekken op bovenarm en veel pijn. Na behandeling van een kwartier pijn weg en blauwe plekken vager.

Tineke, 34 Lage rugpijn, na behandeling van 3 kwartier pijn vrij.

Naida, 14 Veel pijn in wijsvinger en heel dik (tussen de deur gekomen), pijn en zwelling weg na behandeling van een kwartier