panta rhei praktijk | Quantum Touch

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch is een krachtige energie healing. Het toepassen van de wetenschappelijk vastgestelde beginselen van resonantie en afstellen, in combinatie met specifieke en gemakkelijk te leren ademhalings- en concentratietechnieken, kan sterke en "wonderlijke" resultaten geven. Iedereen, jong en oud heeft de aangeboren capaciteit om anderen te helpen met Quantum Touch.

Niet de "therapeut" is de healer, maar de persoon die de energie ontvangt is de healer. Hij of zij geneest zichzelf van binnenuit . We kunnen in feite alleen onszelf genezen, net zoals we ook zelf ons voedsel moeten verteren, niemand anders kan dit voor ons doen. Het meest belangrijk voor de Quantum Touch behandelaar is het concentreren op het versterken van de levenskrachtenergie. Als de Quantum Touch behandelaar een hoog trillingsveld van levenskrachtenergie aanbiedt op de pijn- of ontstekingsplek, dan zorgt hij op deze wijze voor de mogelijkheid tot helen door resonantie. Alles trilt, alles beweegt, niets is vast. Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens van de trillingen om samen te komen, zich af te stemmen op elkaar. Over het algemeen zal de langzamere trilling toenemen om zich aan de snellere frequentie aan te passen. Er zijn vele soorten voorbeelden van afstemmen: elektrische oscillatoren, die op verschillende frequenties trillen, zullen zich na verloop van tijd aan elkaar aanpassen; dierlijke harten zullen wanneer ze dichtbij elkaar geplaatst worden en levend gehouden worden in een laboratorium in hetzelfde ritme slaan; en wanneer vrouwen een slaapzaal delen, zullen ze binnen een paar maanden allen tegelijkertijd menstrueren.

Quantum Touch gebruikt resonantie en afstemmen om het helen te vergemakkelijken. Men leert om zijn of haar trilling te veranderen en een hoog niveau van energie te cre๋ren. Dat energieveld wordt door middel van de handen rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking geplaatst. Dan zal de lichaamseigen biologische intelligentie doen, wat die noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen.

Quantum Touch een zelfhelende energie. Quantum Touch zorgt voor helende energie, zowel voor de behandelaar, als voor de persoon, die behandeld wordt. Door het gebruik van ademhaling en visualisaties houdt de behandelaar zijn/haar energie op een hoog niveau. Degene, die behandeld wordt, kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen en het helen in gang zetten. De "Quantum Touch therapeut' zal door het gebruik van deze healing technieken niet uitgeput raken, meestal voelt men zich krachtig en energiek na het behandelen met Quantum Touch. Healing is een fascinerend proces, dat over het algemeen zeer slecht begrepen wordt. Niet de behandelaar is de genezer, maar de behandelde geneest zichzelf. Healing is altijd zelfgenezing. Uiteindelijk helen de cellen zich zelf. De cellen hebben als basiswens, dat ze goed willen functioneren. Het lichaam heeft een buitengewone intelligentie en een capaciteit om te helen.